AKRO maakt

Akro is een van de meest innovatieve interieurbedrijven van Nederland. We zijn van nature nieuwsgierig en investeren veel in kennis, de laatste technieken en de vaardigheden van onze mensen. We zijn goed in het combineren van materialen zoals hout, metaal, kunststof, stoffen en print.

Bij Akro maken we uw kantoorinrichting, balies, pantry’s, winkelinrichting, decor, vloer of objecten in de buitenruimte nog echt zelf. We doen dat in onze timmerfabriek in Assendelft, waar u kunt zien hoe wij met onze eigen handen en innovatieve machines aan uw project werken. Voor bedrijven, instellingen en particulieren. Elke dag ervaren we opnieuw wat de mogelijkheden zijn van materialen en hoe we deze slim kunnen toepassen. Die ervaring zorgt ervoor dat wij u vooraf en tijdens een project goed kunnen adviseren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kortom: Akro maakt… uw interieur.

https://akrointerieur.nl/wp-content/uploads/2018/02/Beeld_AkroInterieur_OverOns.jpg

Vrijblijvend advies over prints & signing?

Inspirerende tips over inrichting & decor ontvangen? Schrijf je hier in.

AKRO maakt uw interieur:

Akro maakt onder andere kantoorinrichtingen, balies, pantry’s, winkelinrichtingen, decors, theaterinrichtingen, vloeren en objecten in buitenruimtes. We doen dat in samenwerking met architecten, interieurdesigners en -inrichters, bouwbedrijven en eindklanten.

Contact

Industrieweg 30-32
1566 JP Assendelft
Tel.: 075 - 63 18 859
info@akromaakt.nl
Kijk ook op:          akromusea.nl     akrosigning.nl