About Us

Wij vertellen u graag wie wij zijn, wat wij doen en hoe wij dat doen.

Akro Maakt  is een interieurbedrijf met inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring en wij werken voor zowel particulieren en zakelijke klanten

U kunt bij ons  terecht voor een zeer breed scala aan projecten en maatwerk producten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan keukens,  kasten en kastenwanden, badkamermeubilair, inloop- en trapkasten, wand- en televisie meubels, thuiswerkplekken etc.

Voor onze zakelijke klanten bouwen wij onder andere complete kantoorinrichtingen, balies, pantry’s, kasten, speciaal meubilair maar ook  winkelinrichting en product display’s  en  waar mogelijke wagen wij ons graag  aan het circulair gebruik van materiaal.  We doen dat in samenwerking met architecten, interieurdesigners, en –inrichters, bouwbedrijven en eindklanten. Vele mooie projecten hebben wij inmiddels succesvol en naar tevredenheid van de klant volbracht, enkele hiervan kunt u bekijken in onze portfolio.

Ons bedrijf is gevestigd in Assendelft waar wij met een team van ervaren meubelmakers de mooiste dingen maken en iedere keer weer opnieuw de uitdaging aan gaan de vraag van de klant te realiseren.  Wij zijn trots op ons uitgebreide machinepark met de nieuwste machines  en onze vakmensen die iedere keer de klus weer klaren.  Jongste aanwinst is de Masterwood CNC frees met doorvoerstraat en vacuümheffer.  

Akro Maakt uw interieur

Akro Maak interieurmeubilair op maat voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer, woon- en werkkamer.  Complete keukens, alle mogelijke kasten en kastenwanden, tafels , werkplekken… wij zijn uw parter met de juiste mensen, machines en ervaring.   We doen dat in samenwerking met de eindklant maar ook met architecten, interieurdesigners en -inrichters, en bouwbedrijven.

 

Contact

Industrieweg 30-32
1566 JP Assendelft
Tel.: 075 – 63 18 859
info@akromaakt.nl

 
Kijk ook op:            akromusea.nl      akrosigning.nl