Horeca

Horeca is een breed begrip, restaurant, café, takeway, of bedrijfskantine… Akro Maakt onderdelen en complete interieurs. Wij verzorgen ook het ontwerp, de projectbegeleiding en de totale uitvoering  voor u als u dat wilt. 

Project Naam

Project Naam

Overzicht van diverse uitgevoerde projecten,  compleet ingerichte restaurants met ontwerp en projectbegeleiding waar alles van ingang tot de achterdeur,  van vloer tot plafond en verlichting door ons wordt uitgevoerd. 

Ook de aankleding van het interieur met doeken, prints en signs doen wij in eigen beheer. Ook voor losse onderdelen zoals balies, banken, bar, kast en gestoffeerde  banken kunt u uiteraard bij ons terecht. 

Akro Maakt uw interieur

Akro Maak interieurmeubilair op maat voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer, woon- en werkkamer.  Complete keukens, alle mogelijke kasten en kastenwanden, tafels , werkplekken… wij zijn uw parter met de juiste mensen, machines en ervaring.   We doen dat in samenwerking met de eindklant maar ook met architecten, interieurdesigners en -inrichters, en bouwbedrijven.

 

Contact

Industrieweg 30-32
1566 JP Assendelft
Tel.: 075 – 63 18 859
info@akromaakt.nl

 
Kijk ook op:            akromusea.nl      akrosigning.nl