Scholen en instellingen

Akro Maakt is van alle markten thuis en daarom zijn wij de perfecte partner voor deze sector. U kunt uw complete project  met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn gewend om goed en degelijk te bouwen en passen dit  en de materiaal keuze zo nodig aan naar de specifieke belasting .

Kantinemeubels,  zitplekken,  kastenwanden,  een receptiebalie, lockerkasten, pantry’s, scheidingswanden, hangplekken, knuffelhoeken, werkbanken… en zo kunnen we nog wel even doorgaan, wij maken het. 

Wij werken met alle materialen,  zelf de materialen die u wilt hergebruiken.  Oude traptreden of vloerdelen worden zomaar tafels en banken.  Zo zijn wij ook goed bezig voor het milieu. 

Akro Maakt uw interieur

Akro Maak interieurmeubilair op maat voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer, woon- en werkkamer.  Complete keukens, alle mogelijke kasten en kastenwanden, tafels , werkplekken… wij zijn uw parter met de juiste mensen, machines en ervaring.   We doen dat in samenwerking met de eindklant maar ook met architecten, interieurdesigners en -inrichters, en bouwbedrijven.

 

Contact

Industrieweg 30-32
1566 JP Assendelft
Tel.: 075 – 63 18 859
info@akromaakt.nl

 
Kijk ook op:            akromusea.nl      akrosigning.nl