Musea

Het inrichten van een museum is een vak apart. Akro Maakt ook museuminrichtingen, tentoonstellingen en inrichtingen van openbare ruimten en science centra.  Wij hebben hier een aparte website voor.  Wilt u hier meer over weten dan vind u hieronder enkele foto’s en een link naar de website Akro Musea. 

We hebben een kleine selectie gemaakt van foto’s van verschillende projecten om een beeld te creëren van wat wij op gebied van musea en inrichting doen. 

Voor een compleet overzicht kunt u via de button naar de website waar de projecten met meer foto’s en informatie worden uitgellicht.  Neem gerust een kijkje, u kunt via de portal weer terug naar deze website.

Akro Maakt uw interieur

Akro Maak interieurmeubilair op maat voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer, woon- en werkkamer.  Complete keukens, alle mogelijke kasten en kastenwanden, tafels , werkplekken… wij zijn uw parter met de juiste mensen, machines en ervaring.   We doen dat in samenwerking met de eindklant maar ook met architecten, interieurdesigners en -inrichters, en bouwbedrijven.

 

Contact

Industrieweg 30-32
1566 JP Assendelft
Tel.: 075 – 63 18 859
info@akromaakt.nl

 
Kijk ook op:            akromusea.nl      akrosigning.nl