Materiaalkeuze

Materiaalkeuze

Voordat het ontwerp afgemaakt kan worden moet er natuurlijk ook nagedacht worden over de materialen die gebruikt moeten worden.

Wij hebben een uitgebreide stalencollectie waar voor iedere toepassing, smaak of budget wel iets te vinden is. Op basis van de toepassing en het budget adviseren wij bepaalde materialen en kunt u uitzoeken wat u mooi vindt. Denk aan kleuren, decoren, afwerking. Deze materialen verwerken wij in de presentatie voor een zo realistisch mogelijk beeld.
Ook bij de keuze van details of praktische zaken zijn er (te) veel mogelijkheden. Greepjes, hang en sluitwerk, lades in vele soorten en maten of verlichting, allemaal zaken die u misschien bedacht heeft in uw meubel. Ook daarvoor hebben wij uitgebreide documentatie om u te helpen.

Akro Maakt uw interieur

Akro Maak interieurmeubilair op maat voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer, woon- en werkkamer.  Complete keukens, alle mogelijke kasten en kastenwanden, tafels , werkplekken… wij zijn uw parter met de juiste mensen, machines en ervaring.   We doen dat in samenwerking met de eindklant maar ook met architecten, interieurdesigners en -inrichters, en bouwbedrijven.

 

Contact

Industrieweg 30-32
1566 JP Assendelft
Tel.: 075 – 63 18 859
info@akromaakt.nl

 
Kijk ook op:            akromusea.nl      akrosigning.nl